Ski og aktiviteter

Vinter

 

Lejligheden er beliggende på Norefjell med kun 5 minutters kørsel i bil til nærmeste piste. På langrend er der en kort gå-tur til nærmeste langrendsspor.

NOREFJELL SKISENTER

 

Norefjell er hjemsted for den største faldhøjde i Norden på 1.010 meter.

 

De sammenlagt 28 pister fordeler sig på seks grønne, 12 blå, syv røde og tre sorte pister, og så er en af nedfarterne hele 6,5 kilometer lang. Især på toppen er der masser af lette blå og grønne pister til begyndere og børn, mens de erfarne skal søge mod bunden for at få udfordringer. Her er der fem røde pister og også sort skiløb. Alle finder bakker de kan lide på Norefjell.

 

Norefjell var vært for de alpine discipliner, da der var vinter-OL i Oslo tilbage i 1952 – her blev de nederste røde og sorte pister netop brugt til konkurrencerne.

 

De 14 lifte binder området fint sammen, og med de mange snekanoner sikres den største del af området. På Norefjell er der masser af sjov på bakkerne. Du kan konkurrere med dine venner i en af de to self-timerene, tjekke hvor hurtigt, du kører i deres speed skiing og teste dig selv i en af de to terrænparker, hvor du finder elementer for alle niveauer.

 

Norefjell har en skiskole med gode instruktører, og i de danske ferier kan du melde børnene på skiskole, som foregår over flere dage. Her er skiskole for både nybegyndere og viderekomne. Børnebakkerne har fine elementer for børnene, som de kan boltre sig på.

 

Læs mere om Norefjell skisenter her: www.norefjell.com

 

 

LANGREND

 

Der er rigtig fine muligheder for langrend i Norefjell. Der er i alt 120 kilometer med langrendsspor, hvoraf de 70 kilometer er i dal- og skovområde. De sidste 50 kilometer er på højfjellet. Her løber sporene i op til næsten 1500 meters højde. Hvis man tager på højfjeldet, kan man holde pause ved en hytte, som Den Norske Turistforening har. Desuden er der fire kilometer lysløjpe.

 

PERFEKT TIL

FAMILIEFERIE

 

Norefjell er det perfekte valg for en familieferie. I skianlægget finder du både lette pister som passer ferfekt til børn og mindre øvede - og for de voksne er der også rigelig med udfordringer - prøv for eksempel den sorte piste fra OL i 1952.

Ferielejligheden passer perfekt til 4 personer. Der er en hyggelig hems hvor børnene kan lege og se film - og så finder du en super kælkebakke lige uden for døren.

Forår, sommer og efterår

 

Der er mange muligheder på fjellet - hele året. Om sommeren giver de lyse norske sommeraftener en helt speciel oplevelse og efteråret med sine flotte farver er en populær årstid for lange vandreturer.

AKTIVITETER

 

Der er en mænge aktiviter for alle på og i nærheden af Norefjell:

Vandreturer - både korte og længre turer

Fiske og kano

Norefjell golfklub

Mountainbike

Go-cart og ATV

Golf

Spa - og både indendør og udendørs pool

 

Læs mere her: www.norefjell.com

 

SEVÆRDIGHEDER

 

Der er en lang række seværdigheder indenfor rimelig afstand fra Norefjell. For eksempel:

Bjørneparken i Flå

Bådtur på Krøderen

Blåfarveværket og koboltminerne

Krøderbanen - veteranjernbane

Sigdal museum og folkemusikcenteret

 

Læs mere her: www.norefjell.com

NOREFJELL

SKI&FJELL

 

FERIELEJLIGHED

Ferie på Norefjell i Norge. Ski, vandreturer og oplevelser for hele familien.

KONTAKT

 

Norefjell Ski&Fjell, Brennkollen, 3536 Noresund

 

BESTIL OG BETAL GENNEM AIRBNB

 

Du reserverer enkelt lejligheden gennem vores side på Airbnb.

Velkommen til Norefjell!